Vuurkorf en plantenhouder - Uniek tweezijdig gebruik

0
0 beoordeling(en)
Schrijf uw eigen beoordeling

Deze luxe vuurkorf heeft de vorm van een djembé, het karakteristieke Afrikaanse muziekinstrument dat naast ritmische muziek staat voor de warmte en gezelligheid van een kampvuur. Met de smalle kant naar boven heb je een elegante kaarsenhouder voor een warm welkom van je gasten. Naarmate de avond vordert verander je in een handomdraai de kaarsenhouder in een vuurkorf om het vuurtje verder op te stoken.Door de trechtervorm zakt het hout automatisch naar het smalle gedeelte waardoor het optimaal verbrand

Beschikbaarheid In voorraad

Ean 8718719763377
Materiaal Staal
Afmetingen Ø 42 cm x 62 cm
Color Zwart
Verzendcode AA

€  39,00

€  29,95

  • Extra informatie
  • Beoordelingen

Wat is er naast vormgeving nog meer speciaal aan deze uitvoering? Extra veel spijlen en een dikke bodem! Bij goedkope vuurkorven vallen grote stukken hout uit je vuurkorf zonder dat ze überhaupt verbranden.  Zwaardere blokken hout zakken al snel door de dunne bodemplaat. De 5 mm dikke stalen spijlen in deze vuurkorf staan slechts 3 cm uit elkaar. Deze afstand zorgt voor optimale verbranding van je hout. De bodem is gemaakt uit 5 mm dik plaatstaal, ruim voldoende voor je grootste zwaargewichten.

In het kleine gedeelte plaats je veilig een vuurblik of geurkaars. Leuk voor de ingang van winkels en horecazaken, veilig voor feestjes op balkons en dakterrassen.

Met een plant in het bovenste gedeelte heb je een retro plantenstandaard. Plaats je ronde hapjesplank op de omgkeerde vuurkorf en je hebt een handige sidetable! 

Beoordelingen voor Vuurkorf en plantenhouder - Uniek tweezijdig gebruik

Gemiddelde waardering
0
Aantal beoordelingen:0

Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: Vuurkorf en plantenhouder - Uniek tweezijdig gebruik
Hoe waardeert u dit product?
Rating

Verfijn hieronder uw opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs