Over Ons

Gardendiscount is de nieuwe naam van de voormalige "Luxus" groep. Na jarenlang hout- en staalproducten aan ca. 250 wederverkopers in binnen- en buitenland te hebben geleverd hebben wij in 2007 besloten te kiezen voor rechtstreekse levering aan consumenten en grote eindverbruikers. Inmiddels kun je alweer bijna 10 jaar via onze beide winkels en meerdere webshops kiezen uit ons grote assortiment picknicktafels, tuinbanken, tuinmeubelen, dierenverblijven en hekwerk. Enkele bekende namen uit onze klantenkring zijn Landal Greenparcs, Centerparcs, Unilever, Eneco en Nedcar.

Vanuit producties in China, Litouwen, Bulgarije en Roemenie komen wij met producten die zich onderscheiden ten opzichte van de bouwmarkt-, tuincentra - en dierenspeciaalzaak ketens. Naast gardendiscount.nl, gardendiscount.be en mcgardendiscount.de exploiteren wij ook tuinhekdiscount.nl, tuinbankdiscount.nl, pimpyourpicnic.nl en picknicktafeldiscount.nl.

Met 12 werknemers,  7 webshops en twee fysieke winkels hopen wij de komende jaren nog vele klanten van mooie producten te kunnen voorzien. Onze droom is om op korte termijn in Duitsland net zo succesvol te worden als in Nederland en Belgie. 

 

Verfijn hieronder uw opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs